Duurzame groei

 

Je wilt bewegen naar een duurzamere organisatie. Maar waar begin je? Of, hoe ga je verder met je duurzaamheidsbeleid?

Wat als je eerlijk gaat kijken naar de kern van je activiteiten? De stap durft te zetten om niet-financiële impact mee te wegen in je besluitvorming. Dat vraagt om moed, eerlijkheid én een goed proces.

Graag ga ik bij jullie organisatie aan de slag om het duurzaamheidsbeleid verder invulling te geven. Als organisatie-adviseur bied ik onderzoek, procesbegeleiding, inspiratiesessies, competentieontwikkeling en advies hoe uw organisatie nóg duurzamer kan worden. Gebruikmakend van ideeën binnen het bedrijf en gevoed met een flinke portie sustainability know-how uit de praktijk..Om zo te bewegen naar innovatiever, meer impact-gedreven en betrokken.

 

 

null

Geitenwollen sokken

 

Die kunnen inmiddels wel in de kast. Duurzaamheid is niet meer van de happy few. Als organisatie ontkom je niet meer aan het thema. Of het nu gaat over hoe je om gaat met je personeel, sourcing of footprint; ben jij het niet dan zijn het wel je leveranciers of afnemers die eisen gaan stellen.

Je kunt op diverse niveau’s aan de slag en ik denk graag met je mee. Daarnaast activeer ik medewerkers om ideeën aan te leveren. In het aanwakkeren van die ideeën zit heel veel kracht. Laten we daar dan ook goed gebruik van maken. Ik ben ervan overtuigd dat het dé manier is om duurzame verandering in te zetten.

En dat is wat ik aan waarde toevoeg. Om vanuit verbinding met het hart van de zaak, inspiratie en een resultaatgerichte aanpak invulling te geven aan het duurzaamheidsbeleid. Als vertrekpunt voor duurzamer, krachtiger en meer wendbaar.

null